Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βισση Βανδη J2Us - Δέσποινα Βανδή σε Τρύφωνα Σαμαρά: Αν κερδίσεις στο J2US, θα σκίσω τα πτυχία μου! Γιατί τον ...

Βισση Βανδη J2Us - Δέσποινα Βανδή σε Τρύφωνα Σαμαρά: Αν κερδίσεις στο J2US, θα σκίσω τα πτυχία μου! Γιατί τον .... J2us | τα σχόλια της δέσποινας βανδή που δεν άρεσαν στη κατερίνα ζαρίφη: Μια εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε στον μεγάλο τελικό του j2us η ζόζεφιν και ο νάσος παπαργυρόπουλος. Συγκεκριμένα η δέσποινα βανδή και η άννα βίσση βρέθηκαν μαζί στη. Λαμπερή όσο ποτέ, βγήκε στη σκηνή του just the 2 of us και τα σάρωσε όλα, γράφοντας ιστορία με την δέσποινα βανδή να την. Η πρεμιέρα του j2us είναι γεγονός!

Άννα βίσση και δέσποινα βανδή, ή δέσποινα βανδή και άννα βίσση, βρέθηκαν στο ίδιο πλατό. Οι δυο τους όλο αυτό το διάστημα χάρισαν ξεχωριστές εμφανίσεις κι η επιμονή τους για ένα καλό αποτέλεσμα επιβραβεύθηκε τόσο από την κριτική επιτροπή. Η άννα βίσση ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε πολλές από τις επιτυχίες της. Η άννα βίσση και η δέσποινα βανδή έβαλαν «φωτιά» στο stage, ερμηνεύοντας η μια τραγούδια της άλλης, όπως τα. Ο νίκος κοκλώνης υποδέχεται ζωντανά στη σκηνή του just the 2 of us την άννα βίσση σε μια βραδιά που θα συζητηθεί.

Η Άννα Βίσση δημοσίευσε βίντεο να τραγουδάει Δέσποινα Βανδή και εκείνη το... | celebrities ...
Η Άννα Βίσση δημοσίευσε βίντεο να τραγουδάει Δέσποινα Βανδή και εκείνη το... | celebrities ... from www.yupiii.gr
Η άννα βίσση και η δέσποινα βανδή για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής στο πλατό του «just the 2 of us». Αφού τελειώσε το πρώτο μέρος του προγράμματός της. Μια εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε στον μεγάλο τελικό του j2us η ζόζεφιν και ο νάσος παπαργυρόπουλος. Λαμπερή όσο ποτέ, βγήκε στη σκηνή του just the 2 of us και τα σάρωσε όλα, γράφοντας ιστορία με την δέσποινα βανδή να την. Η δέσποινα βανδή και η άννα βίσση τραγούδησαν μαζί στην σκηνή του j2us κάτι που περίμενε σχεδόν όλη η ελλάδα, ή έστω οι 30 ετών και άνω που είχαν ζήσει έντονα αυτήν την… κόντρα. Η κριτική επιτροπή αποτελούμενη από τη δέσποινα βανδή, τη μαρία μπακοδήμου, τη βίκυ σταυροπούλου αλλά και τον σταμάτη φασουλή, αξιολογεί την απόδοσή των ζευγαριών ενώ το. Η δέσποινα βανδή εμπιστεύτηκε τον έλληνα σχεδιαστή vrettos vrettakos και φόρεσε crystal zebra φόρεμα διακοσμημένο με 350,000 κρύσταλλα swarovski και lazer cut mirros άκρως. Η «κοσμοϊστορική» στιγμή της συμφιλίωσης της αννας βίσση και της δέσποινας βανδή προβλήθηκε σε πανελλήνια ζωντανή μετάδοση λίγο μετα τα μεσάνυκτα , με κουμπάρο το νικο κοκλώνη.

Η μοναδική άννα βίσση τραγούδησε δικές της επιτυχίες στο live του τελικού του j2us.

Οι δυο τους όλο αυτό το διάστημα χάρισαν ξεχωριστές εμφανίσεις κι η επιμονή τους για ένα καλό αποτέλεσμα επιβραβεύθηκε τόσο από την κριτική επιτροπή. Το λαμπερό σόου του open με παρουσιαστή τον νίκο κοκλώνη έφτασε στο τέλος του! Ζωντανά στο πλατό του just the 2 of us βρέθηκαν μαζί για πρώτη φορά το βράδυ του σαββάτου, η άννα βίσση και η δέσποινα βανδή. Η πρεμιέρα του j2us είναι γεγονός! Η άννα βίσση, εμφανίστηκε στις 00:00 ακριβώς και φυσικά με το τραγούδι της «δώδεκα» που έχει αγαπηθεί τόσο πολύ από το κοινό! Η κριτική επιτροπή αποτελούμενη από τη δέσποινα βανδή, τη μαρία μπακοδήμου, τη βίκυ σταυροπούλου αλλά και τον σταμάτη φασουλή, αξιολογεί την απόδοσή των ζευγαριών ενώ το. Λαμπερή όσο ποτέ, βγήκε στη σκηνή του just the 2 of us και τα σάρωσε όλα, γράφοντας ιστορία με την δέσποινα βανδή να την. Όπως είναι φυσικό, στο twitter έγινε «πάρτι» με επικές ατάκες που προκαλούν γέλιο όπως «άντε και από. Άννα βίσση και δέσποινα βανδή, ή δέσποινα βανδή και άννα βίσση, βρέθηκαν στο ίδιο πλατό. J2us | τα σχόλια της δέσποινας βανδή που δεν άρεσαν στη κατερίνα ζαρίφη: Η μοναδική άννα βίσση τραγούδησε δικές της επιτυχίες στο live του τελικού του j2us. Ήταν η πρώτη φορά που οι δύο μεγάλες καλλιτέχνιδες βρέθηκαν μαζί στην ίδια σκηνή, στο ίδιο πλατό, ενώ, μάλιστα, τραγούδησαν μαζί. Η άννα βίσση με το εντυπωσιακό πρόγραμμά της ξεσήκωσε τους πάντες στο live του τελικού του j2us.

Ο νίκος κοκλώνης υποδέχεται ζωντανά στη σκηνή του just the 2 of us την άννα βίσση σε μια βραδιά που θα συζητηθεί. Η δέσποινα βανδή και η άννα βίσση τραγούδησαν μαζί στην σκηνή του j2us κάτι που περίμενε σχεδόν όλη η ελλάδα, ή έστω οι 30 ετών και άνω που είχαν ζήσει έντονα αυτήν την… κόντρα. Μια εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε στον μεγάλο τελικό του j2us η ζόζεφιν και ο νάσος παπαργυρόπουλος. Ο ιδιαίτερος χαιρετισμός με την δέσποινα mετά από εκατέρωθεν ακολουθήσεις στο instagram οι δύο καλλιτέχνιδες βρέθηκαν τελικά, με την άννα βίσση, να χαιρετά την δέσποινα βανδή με ένα τραγούδι. Και στο τέλος έκλεισαν και με ένα πεταχτό φιλί στο στόμα.

Το μήνυμα της Βανδή στη Βίσση μετά την… ιστορία που γράφτηκε χάρη στον Κοκλώνη - TheCaller.Gr
Το μήνυμα της Βανδή στη Βίσση μετά την… ιστορία που γράφτηκε χάρη στον Κοκλώνη - TheCaller.Gr from thecaller.gr
Ο ιδιαίτερος χαιρετισμός με την δέσποινα mετά από εκατέρωθεν ακολουθήσεις στο instagram οι δύο καλλιτέχνιδες βρέθηκαν τελικά, με την άννα βίσση, να χαιρετά την δέσποινα βανδή με ένα τραγούδι. Βισσικοί και βανδικοί περίμεναν να δουν ποια από τις αγκαλιές, φιλιά και πειράγματα ανάμεσα στις δυο ξανθιές τραγουδίστριες έδωσαν και πήραν στην σκηνή του «j2us» κάνοντας τους τηλεθεατές να. Λαμπερή όσο ποτέ, βγήκε στη σκηνή του just the 2 of us και τα σάρωσε όλα, γράφοντας ιστορία με την δέσποινα βανδή να την. Ήταν η πρώτη φορά που οι δύο μεγάλες καλλιτέχνιδες βρέθηκαν μαζί στην ίδια σκηνή, στο ίδιο πλατό, ενώ, μάλιστα, τραγούδησαν μαζί. Η πρώτη ήταν καλεσμένη στον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού και ξεσήκωσε τον κόσμο με τις επιτυχίες της και την εξαιρετική φωνή της. Θριαμβευτικά έκλεισε το j2us μετά τη συνύπαρξη επί σκηνής της άννας βίσση και της δέσποινας βανδή, ανακοινώνοντας τον μεγάλο νικητή του μουσικού σόου. Η μοναδική άννα βίσση τραγούδησε δικές της επιτυχίες στο live του τελικού του j2us. Η άννα βίσση ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε πολλές από τις επιτυχίες της.

Η πρώτη ήταν καλεσμένη στον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού και ξεσήκωσε τον κόσμο με τις επιτυχίες της και την εξαιρετική φωνή της.

J2us | τα σχόλια της δέσποινας βανδή που δεν άρεσαν στη κατερίνα ζαρίφη: Η δέσποινα βανδή και η άννα βίσση τραγούδησαν μαζί στην σκηνή του j2us κάτι που περίμενε σχεδόν όλη η ελλάδα, ή έστω οι 30 ετών και άνω που είχαν ζήσει έντονα αυτήν την… κόντρα. Η πρεμιέρα του j2us είναι γεγονός! Μετά το τέλος του act τους το ζευγάρι στάθηκε απέναντι από την κριτική επιτροπή και η δέσποινα βανδή έκανε ένα κολακευτικό σχόλιο για την σιλουέτα της ζόζεφιν. Ζωντανά στο πλατό του just the 2 of us βρέθηκαν μαζί για πρώτη φορά το βράδυ του σαββάτου, η άννα βίσση και η δέσποινα βανδή. Η άννα βίσση, εμφανίστηκε στις 00:00 ακριβώς και φυσικά με το τραγούδι της «δώδεκα» που έχει αγαπηθεί τόσο πολύ από το κοινό! Λαμπερή όσο ποτέ, βγήκε στη σκηνή του just the 2 of us και τα σάρωσε όλα, γράφοντας ιστορία με την δέσποινα βανδή να την. Η μοναδική άννα βίσση τραγούδησε δικές της επιτυχίες στο live του τελικού του j2us. Ο νίκος κοκλώνης ρτοιμάζει κι άλλες. Το j2us έκανε τα υψηλότερά του νούμερα κατά τη διάρκεια που η άννα βίσση και η δέσποινα βανδή βρέθηκαν μαζί στη σκηνή του show. Αφού τελειώσε το πρώτο μέρος του προγράμματός της. Ολοκληρώθηκε το σάββατο ο μεγάλος τελικός του j2us, αναδεικνύοντας μεγάλους νικητές τον νάσο παπαργυρόπουλο με την josephine. Ο νίκος κοκλώνης υποδέχεται ζωντανά στη σκηνή του just the 2 of us την άννα βίσση σε μια βραδιά που θα συζητηθεί.

Μια μεγάλη μουσική και τηλεοπτική στιγμή που έγραψε ιστορία, χάρισαν η άννα βίσση και η δέσποινα βανδή, ανεβαίνοντας στο stage του «just the 2 of us» τη βραδιά του τελικού. Μπορεί αννα βίσση και δέσποινα βανδή να μην είχαν ανταλλάξει προσωπικά κουβέντα όλα αυτά τα χρόνια, όμως η φημολογούμενη μεταξύ τους κόντρα εν τέλει όλα λύθηκαν χθες στο πλατό του j2us όπου συνυπήρξαν και τραγούδησαν παρέα. Το j2us έφερε δύο «αστέρια» του ελληνικού τραγουδιού μαζί στην πίστα, με την καίτη γαρμπή και τη δέσποινα βανδή να ερμηνεύουν μαζί το τραγούδι «επιτέλους» και να συγκινούν, με τη δεύτερη μάλιστα να αναφέρει ένα απίθανο περιστατικό. Ζωντανά στο πλατό του just the 2 of us βρέθηκαν μαζί για πρώτη φορά το βράδυ του σαββάτου, η άννα βίσση και η δέσποινα βανδή. Η δέσποινα βανδή εμπιστεύτηκε τον έλληνα σχεδιαστή vrettos vrettakos και φόρεσε crystal zebra φόρεμα διακοσμημένο με 350,000 κρύσταλλα swarovski και lazer cut mirros άκρως.

Ρεκόρ τηλεθέασης την ώρα της συνάντησης Βίσση Βανδή στο J2US! Έφτασε το 40,1%
Ρεκόρ τηλεθέασης την ώρα της συνάντησης Βίσση Βανδή στο J2US! Έφτασε το 40,1% from www.tlife.gr
Μια μεγάλη μουσική και τηλεοπτική στιγμή που έγραψε ιστορία, χάρισαν η άννα βίσση και η δέσποινα βανδή, ανεβαίνοντας στο stage του «just the 2 of us» τη βραδιά του τελικού. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα ανέβει στη σκηνή, με τη δέσποινα βανδή στη θέση του κριτή. Η άννα βίσση και η δέσποινα βανδή έβαλαν «φωτιά» στο stage, ερμηνεύοντας η μια τραγούδια της άλλης, όπως τα «ανάβεις φωτιές» και «δε με αγαπάς», αλλά και κάνοντας ντουέτα σε διαχρονικές επιτυχίες τους, όπως τα «ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη», «στα 'δωσα όλα» και «αντίστροφη μέτρηση». Η μοναδική άννα βίσση τραγούδησε δικές της επιτυχίες στο live του τελικού του j2us. Ο ιδιαίτερος χαιρετισμός με την δέσποινα mετά από εκατέρωθεν ακολουθήσεις στο instagram οι δύο καλλιτέχνιδες βρέθηκαν τελικά, με την άννα βίσση, να χαιρετά την δέσποινα βανδή με ένα τραγούδι. Γιατί εμένα με κρίνεις πάντα σαν τραγουδίστρια το j2us ολοκληρώνεται σήμερα και λίγο πριν το μεγάλο φινάλε έγινε αυτό που όλοι περιμέναμε. Ζωντανά στο πλατό του just the 2 of us βρέθηκαν μαζί για πρώτη φορά το βράδυ του σαββάτου, η άννα βίσση και η δέσποινα βανδή. Και στο τέλος έκλεισαν και με ένα πεταχτό φιλί στο στόμα.

Η μοναδική άννα βίσση τραγούδησε δικές της επιτυχίες στο live του τελικού του j2us.

Η άννα βίσση, εμφανίστηκε στις 00:00 ακριβώς και φυσικά με το τραγούδι της «δώδεκα» που έχει αγαπηθεί τόσο πολύ από το κοινό! Η δέσποινα βανδή και η άννα βίσση τραγούδησαν μαζί στην σκηνή του j2us κάτι που περίμενε σχεδόν όλη η ελλάδα, ή έστω οι 30 ετών και άνω που είχαν ζήσει έντονα αυτήν την… κόντρα. Ολοκληρώθηκε το σάββατο ο μεγάλος τελικός του j2us, αναδεικνύοντας μεγάλους νικητές τον νάσο παπαργυρόπουλο με την josephine. Η κριτική επιτροπή αποτελούμενη από τη δέσποινα βανδή, τη μαρία μπακοδήμου, τη βίκυ σταυροπούλου αλλά και τον σταμάτη φασουλή, αξιολογεί την απόδοσή των ζευγαριών ενώ το. Η άννα βίσση ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε πολλές από τις επιτυχίες της. Βισσικοί και βανδικοί περίμεναν να δουν ποια από τις αγκαλιές, φιλιά και πειράγματα ανάμεσα στις δυο ξανθιές τραγουδίστριες έδωσαν και πήραν στην σκηνή του «j2us» κάνοντας τους τηλεθεατές να. Η πρεμιέρα του j2us είναι γεγονός! Όταν έφτασε στη δέσποινα βανδή, η άννα βίσση, την καλησπέρισε με ένα. Η άννα βίσση και η δέσποινα βανδή έβαλαν «φωτιά» στο stage, ερμηνεύοντας η μια τραγούδια της άλλης, όπως τα «ανάβεις φωτιές» και «δε με αγαπάς», αλλά και κάνοντας ντουέτα σε διαχρονικές επιτυχίες τους, όπως τα «ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη», «στα 'δωσα όλα» και «αντίστροφη μέτρηση». Το j2us έφερε δύο «αστέρια» του ελληνικού τραγουδιού μαζί στην πίστα, με την καίτη γαρμπή και τη δέσποινα βανδή να ερμηνεύουν μαζί το τραγούδι «επιτέλους» και να συγκινούν, με τη δεύτερη μάλιστα να αναφέρει ένα απίθανο περιστατικό. Πριν καλά καλά ξεκινήσει το j2us και η πρώτη κόντρα άρχισε να φαίνεται. Το λαμπερό σόου του open με παρουσιαστή τον νίκο κοκλώνη έφτασε στο τέλος του! Αφού τελειώσε το πρώτο μέρος του προγράμματός της.

Post a Comment for "Βισση Βανδη J2Us - Δέσποινα Βανδή σε Τρύφωνα Σαμαρά: Αν κερδίσεις στο J2US, θα σκίσω τα πτυχία μου! Γιατί τον ..."